Avtokleparstvo z izkušnjami

Avtokleparstvo poskrbi za odpravo različnih poškodb na karoseriji. Na tak način je možno avto spet vrniti v prvotno stanje ter poskrbeti za to, da poškodbe na karoseriji niso več vidne. Velikokrat gre zgolj za manjše poškodbe, pri katerih je treba pločevino zgolj nekoliko naravnati, v določenih primerih pa so poškodbe večje. Takrat je zelo pomembno, da se klepar dela loti temeljito, avto razstavi in popravi ali celo zamenja vse poškodovane dele karoserije.

Originalni nadomestni deli karoserije

Poškodovano vozilo je treba čim prej popraviti. Zaradi tega je pomembno, da ima izbrano avtokleparstvo na voljo zalogo originalnih nadomestnih delov za vaše vozilo oziroma da te lahko priskrbi s hitro dobavo. Le tako se bodo namreč lahko v najkrajšem možnem času lotili dela in poskrbeli za to, da bo vaš avto čim prej nared.

Varjenje, menjava stekel in druge storitve

Pri popravilu poškodb pa pogosto niso dovolj le kleparske storitve, ampak je treba opraviti še marsikaj drugega. Zato je pametno izbrati avtokleparstvo, ki se ukvarja ne le z ravnanjem karoserije, ampak lahko poskrbi tudi za:

  • varjenje kovine ali drugih delov vozila,
  • menjavo stekel,
  • menjavo luči oziroma žarometov,
  • menjavo drugih delov vozila,
  • morebitna popravila vozila itd.

Največkrat so v različnih nesrečah poškodovana vetrobranska stekla na vozilu, pogosto pa so poškodovane tudi luči. Karoserija se pri vozilih pogosto ukrivi, lahko pa na njej nastanejo tudi različne vdolbine ali udrtine. Te lahko nastanejo tudi kot posledica toče ali različnih drugih razlogov. Lahko pride tudi do samo spraskane barve ali laka oziroma drugih manjših poškodb, lahko pa so te tako hude, da je treba določen del karoserije kar zamenjati.

avtokleparstvo Ljubljana - AC Trobec

Ne glede na to, za kakšne poškodbe gre, pa se jih bo izkušen klepar znal lotiti tako, da jih bo čim prej odpravil in da boste z opravljenim delom na koncu zadovoljni. In prav zato se vam vaš avto v primeru kakršnih koli poškodb karoserije, udeležbe v prometni nesreči, izpostavljenosti toči itd., zagotovo splača pripeljati v AC Trobec, kjer obvladajo tako kleparske kot ličarske in vse ostale storitve. Za vaš avtomobil bo pri njih tako zagotovo zelo dobro poskrbljeno v najkrajšem možnem času, po želji pa vam uredijo tudi cenitev škode in prijavo škode zavarovalnici, kar pomeni, da boste vse opravili na enem mestu in tako prihranili kar nekaj časa.