Cevni stenski grelnik za kopalnico 

stenski grelnik za kopalnico

Stenski grelnik za kopalnico omogoča ne le ogrevanje prostora, temveč je na njem možno tudi sušenje brisač in česarkoli drugega. Za to poskrbi njegova cevna oblika, ki omogoča, da lahko na vsako od prečnih cevi obesite brisačo in jo s pomočjo toplote, ki jo električni radiator oddaja, tudi hitro in uspešno posušite. Gre torej za optimalno rešitev, ki združenje ogrevanje in sušenje v eni sami napravi. 

Cevni radiatorji na elektriko 

Stenski grelnik za kopalnico deluje s pomočjo električne energije. Zaradi tega je za priklop možno poskrbeti na zelo enostaven način – zgolj priklopimo ga v vtičnico. Kot pove že njegovo ime, se ga montira na steno, kar je ravno tako zelo preprosto. Montažo je tako možno opraviti brez pomoči mojstrov. Ko je za montažo in priklop poskrbljeno, pa lahko prostor že začnete ogrevati.  

Če bi želeli takšen radiator uporabljati tudi kot sušilnik, pa je treba izbrati takšnega, ki ima cevno zasnovo. Modeli se namreč med seboj po obliki razlikujejo, zato je treba posebej izbrati takšnega, ki je oblikovan tako, da je nanj mogoče obesiti brisače in drugo perilo. Vsekakor pa pred nakupom preverite tudi, da se izbrani model lahko varno uporablja kot sušilnik. Tako boste lahko na njem sušili perilo in se hkrati z njim tudi ogrevali. 

Izberite stenski grelnik za kopalnico Vigo! 

Električni stenski grelnik - VIGO EHR

Odlično izbiro predstavlja stenski grelnik za kopalnico Vigo. Gre za cevni radiator, ki je namenjen tako ogrevanju kot sušenju brisač in perila. Omogoča visoko učinkovitost in varno ter enostavno uporabo, poleg tega pa je takšnih dimenzij, da ne zavzame veliko prostora.  

Zaradi tega je več kot zelo primeren tudi za manjše kopalnice, ki nimajo velike kvadrature. Uporablja se ga lahko tudi kot dodatni vir toplote v prostoru, torej v primeru, če je v njem že poskrbljeno za drug način ogrevanja, vsekakor pa se dobro obnese tudi pri samostojni uporabi.  

Če se odločate za njegov nakup, je pomembno vedeti še to, da je na voljo več modelov, razlikujejo pa se glede na to, kakšno moč gretja nudijo. Pri tem torej lahko izbirate med več možnostmi glede na to, kakšno moč gretja potrebujete, in sicer: 

  • 450 W, kar zadostuje za ogrevanje prostora, velikega od 2 do 5 kvadratnih metrov, 
  • 600 W, kar zadostuje za ogrevanje kopalnice, ki je velika od 4 do 7 kvadratnih metrov, 
  • 800 W, kar je več kot dovolj tudi za prostore, velike od 6 do 10 kvadratnih metrov.