Glog

Ste utrujeni in posledično tudi nejevoljni, neraspoloženi in na vas vpliva že majhna malenkost, da se pretvorite v bombo na dveh nogah, zato potrebujete nekaj kar vas bo umirilo in sprostilo? Mogoče je odgovor na vašo težavo glog. Ta je predvsem znan in priljubljen, zaradi bogate sestave, ki vpliva na pomirjanje in sproščanje, hkrati pa skrbi in uravnava cirkulacijo, kar je zelo pomembno in kar posledično vpliva tudi na druga področja našega zdravstvenega stanja.

Ko imamo občutek ali pa je preverjeno, da se nekaj dogaja v našem telesu, kar nam ni všeč in kaže na obolenje ali slabše zdravstveno stanje, iščemo razne rešitve in se trudimo najti enostavne a učinkovite rešitve. Pa vendar, ne moremo tudi pričakovati, da se bo stanje stabiliziralo, popravilo ali izbioljšalo takoj. Odvisno je seveda, o kakšni bolezni govorimo, tudi od naše telesne pripravljenosti, kako je telo sprejelo zdravilo, ipd.

Upamo seveda lahko le to, da bo zdravljenje kratko in navsezadnje učinkovito. Srčno žilni sistem je zelo pomemben sistem v našem življenju in moramo skrbeti, da se ta ohranja, mu pomagati ohraniti njegovo fukncijo in spodbujati k zdravemu funkcioniranju. Seveda ne moremo tega storiti kar čez noč in ni nujno, da pride do okvare, da začnemo razmišljati o tem šele takrat, pač pa se lahko odločimo za preventivo, ki je zagotovo boljša rešitev kot kasneje morebitno zdravljenje.

Torej, tudi pri tem je lahko glog tisti, ki reši in vpliva na mnogo zdravstvenih težav, katerim lahko »uidemo«, se jim izognemo ali jih preprečimo, morebiti celo zdravimo. O dobrih in pozitivnih učinkih gloga pričajo mnogi in je postal nepogrešljiv pri tistih, ki se zavedajo njegove pomembnosti ter ohranjanja mirnih živcev in sproščenosti. Seveda tudi tistih, kateri so prepoznali nevarnost srčno žilnega sistema. Rešitve so torej pred nami, najboljše pa je prav to, da so dostopne, poceni in enostavne a hkrati zelo učinkovite in telesu prijazne.