Najbolj ugodno covid testiranje Ljubljana 

covid testiranje ljubljana

Kje najti najbolj ugodno ceno za covid testiranje Ljubljana? Če morate opraviti zgolj hitri test, cena sicer nikjer ni prav visoka, saj boste za to morali plačati le nekaj evrov. V primeru, da vas na hitri test napoti zdravnik ali pa ste se samotestirali doma in dobili pozitivni rezultat, pa bo cena za vas še nižja. Za razliko od hitrih testov pa so PCR testi veliko dražji, zato se pri njih splača nekoliko več časa vložiti v iskanje najbolj ugodnega ponudnika … 

PCR covid testiranje Ljubljana 

Kam se odpraviti na covid testiranje Ljubljana? To poteka na različnih testirnih mestih, pri čemer ponekod (ali kar na večini takšnih točk) izvajajo zgolj hitre oziroma HAGT teste, drugod pa tudi PCR teste. Za slednje se ljudje odločajo predvsem takrat, ko se odpravljajo na potovanje ali dopust v drugo državo, saj v skoraj vseh ostalih primerih zadostuje že tako imenovani hitri test – za napotitev v izolacijo in na bolniško, za prekinitev izolacije in za različne druge namene. PCR tako potrebujemo skorajda le za potovanja in dopuste, pri čemer je vedno treba pred odhodom preveriti, kakšni so trenutni pogoji glede tega, saj se ti lahko hitro spremenijo.  

Pri tem za vkrcanje na letalo ali prestop meje v nekatere države potrebujejo ustrezno mednarodno potrdilo. Pri tem pa je pomembno, kdaj je bilo takšno potrdilo izdano, saj ponekod velja, da potrdilo velja zgolj 48 ur, drugod pa 72 ur. Zaradi tega je zelo pomembno izbrati ponudnika: 

  • ki bo vzorec čim prej poslal naprej v laboratorij, da boste čim prej dobili rezultat, 
  • ki omogoča hitro izdajo potrdila, 
  • ki pri katerem dobite ustrezno mednarodno potrdilo. 

Koliko stane PCR test? 

hitro testiranje covid ljubljana

Cena za PCR test je odvisna od ponudnika, ki ga izberete. Zaradi tega se vam splača pogledati več testirnih mest ter preveriti, katera ponujajo to, kar potrebujejo. To pomeni, da ni pomembno le, da nudijo PCR covid testiranje Ljubljana, ampak morajo slednje omogočati ob urah, ki bi vam najbolj ustrezale, da boste ustrezno potrdilo dobili ravno ob pravem času ter se boste tako lahko brezskrbno odpravili na potovanje. Tako je bistveno preveriti, kdaj se lahko pri določenem ponudniku testirate in čez koliko časa boste prejeli potrdilo. Šele v naslednjem koraku pa se splača preveriti tudi cene in med ponudniki, ki omogočajo to, kar potrebujete, izbrati tistega z najbolj ugodno ceno.