Poiščite proizvode za meteorno vodo na www.hauraton.si 

www.hauraton.si

Kakovostni izdelki za odvodnjavanje meteorne vode, narejeni iz armiranega betona, umetne mase ali drugih materialov, so vam na voljo na spletni strani www.hauraton.si. Spletna stran nudi obsežno ponudbo raznolikih proizvodov cenjenega nemškega proizvajalca, ki veliko da na kakovost, inovativnost in trajnost. Njihovi izdelki so priznani po vsem svetu in vgrajeni na številnih površinah, na katerih skrbijo za meteorno vodo in njeno odvodnjavanje. 

Točkovni in linijski sistemi za meteorno vodo 

Odvodnjavanje je možno urediti na različne načine, saj ga je vedno treba prilagoditi številnim dejavnikom. Ravno zaradi tega je tudi ponudba na www.hauraton.si tako zelo obsežna, saj želijo strankam ponuditi čim več različnih možnosti. Tako so jim na voljo številne rešitve za meteorno vodo, s pomočjo katerih je mogoče urediti ustrezno odvodnjavanje neke površine. V ponudbi boste našli tako točkovne kot linijske sisteme, ki v zadnjih letih zaradi svoje uporabnosti in učinkovitosti postajajo še posebej priljubljeni.  

hauraton.si - izdelki za odvodnjavanje

Če se pri točkovnih sistemih za odvodnjavanje meteorna ali padavinska voda steka le v eno točko (običajno je to odtočni jašek), pa se pri linijskih sistemih steka vzdolž kanalete, ki je vgrajena v površino in usmerja meteorno vodo tako, da ta steče do mesta, kjer lahko varno ponikne v zemljo. Pri linijskih sistemih se torej uporabljajo kanalete, ki omogočajo zelo učinkovito in zmogljivo odvodnjavanje tudi tam, kjer je treba odvesti velike količine meteorne vode v kratkem času. 

Kakšen sistem za odvodnjavanje izbrati? 

Sistem za odvodnjavanje je vedno treba izbrati glede na zahteve neke površine, ki se od površine do površine lahko močno razlikujejo. Vsaka površina ima namreč svoje specifike, ki jih je treba upoštevati pri načrtovanju in vgradnji takšnega sistema. Zaradi tega je lahko načrtovanje takšnega sistema zelo zahtevno, predvsem pa je za to treba imeti veliko izkušenj in strokovnega znanja. Brez pomoči strokovnjakov torej pri načrtovanju takšnega sisteme ne gre, zato si je pametno poiskati izkušenega projektanta, ki vam bo pomagal pri tem, ravno tako pa lahko veliko informacij o takšnih sistemih najdete tudi na spletni strani www.hauraton.si.